joi, 7 noiembrie 2013

DISCURS

De ce PNL?

Sunt liberal şi membru PNL prin simplul fapt că iubesc Credinţa, Istoria şi Valorile Neamului Românesc. Sunt convins că PNL este cea mai bună alegere în contextul politic actual. Am certitudinea (prin argumente solide) că PNL este singurul Partid Istoric aflat azi la guvernare în Parlamentul României, sub egida USL, ceea ce nu este prea firesc dar face parte din conjunctura social-politică întru care supravieţuim. Deci, foarte pe scurt, am ales PNL pentru că-l văd un partid adevărat, demn, serios; nu partid de tip caricatură sau vreo struţo-cămilă ideologică precum este pseudopartidul PPDD şi altele.

Conştiinţa

Da, conştiinţa m-a adus aici şi acum. Îndemnat de conştiinţă încerc să formez o echipă tânără, puternică, cu demnitate şi bun-simţ. Accentul cade în special pe demnitate deoarece trăim într-o ţară în care "datul cu părerea" şi "aflarea-n treabă" a devenit o modă.

Proiecte

La capitolul proiecte nu vă pot spune că "aduc Luna după cer" şi că "fac marea cu sarea" fiindcă nu-mi stă-n caracter. Nu promit nimic ca să nu cad în ridicol şi demagogie. Munca de echipă este foarte importantă şi comunicarea. Vă rog pe dvs. să veniţi cu idei, cu propuneri, iar TNL - VRANCEA vă stă la dispoziţie. În final, vă asigur de încredre şi implicare, având idei surpriză, pe care sper să le concretizez în viitorul apropiat! Vă las pentru meditaţie legea luptătorului liberal , Nihil sine Deo, adică Nimic fără Dumnezeu, lait-motivul Partidului Naţional Liberal! Vă mulţumesc! Cu prietenie, student Dănuţ Belu!